Fashion Shopping

Argintul- materialul celor mai frumoase bijuterii!

Argintul este unul din cele mai indragite si cautate materiale pentru confectionarea bijuteriilor. Si pentru ca aurul este din ce in ce mai scump, argintul este un metal nobil si rafinat mult mai accesibil. Acest material magnific este perfect pentru a crea cele mai complexe bijuterii pentru femei si pentru barbati, dar si pentru copii. Argintul se preteaza pentru orice tip de bijuterie precum inele, bratari, cercei si multe altele. Unii oameni cred ca argintul este un inlocuitor mai putin costisitor pentru aur. Nu ar trebui sa gandim asa. Argintul este un material autosuficient, frumos si, in multe privinte, unic. Acesta este unul dintre metalele nobile, care a fost foarte popular in urma cu multe sute de ani.

Inele argint, bratari, coliere impodobite au fost purtate de oamenii bogati, din timpuri stravechi. Aceste bijuterii sunt purtate si in ziua de azi, cu aceeasi placere. Un exemplu de magazin care ofera inele de argint si alte bijuterii minunate este Ioana Preda. Omonim cu numele creatoarei, magazinul dispune de o colectie impresionanta de bijuterii din argint, cu design clasic sau modern, unice si delicate pentru doamnele si domnisoarele care stiu sa aprecieze o podoaba de calitate.

De ce sa purtati argint? Pe langa frumusetea si delicatetea acestui material, argintul are unele avantaje. Printre avantajele metalului putem remarca:

  1. Pret redus. Costul unui inel de argint, de exemplu, este mai mult decat accesibil. Oricine isi poate permite o astfel de bijuterie.

 

2.Hipoalergenic. Argintul nu provoaca reactii alergice: mancarime, roseata sau intepaturi fata de alte materiale pretioase sau mai putin pretioase.

3.Proprietati vindecatoare. Argintul era cunoscut pentru puterea miraculoasa inca din cele mai vechi timpuri. Un obiect de argint era folosit, de exemplu, pentru dezinfectarea apei.

4.Versatilitate. Argintul este un material unic, care se adapteaza perfect oricarei culori de piele, ochi si par. Este in perfecta armonie cu hainele de diferite culori.

5.Practic si simplu de ingrijit. Bijuteriile de argint pot fi usor curatate acasa.

Chiar si in cele mai vechi timpuri, produsele fabricate cu acest metal s-au bucurat de o valoare si pozitie deosebite. Bijuteriile din argint au fost transmise din generatie in generatie. Metalul delicat si nobil arata excelent simplu, dar si in combinatie cu orice piatra pretioasa.

Daca doriti si dvs. o colectie de bijuterii din argint, magazinul Ioanei Preda va sta la dispozitie.

 

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns