Fashion

Costume de baie la modă ? Ce cumpărăm vara asta?

Pentru a fi în trend la mare vara asta, ai nevoie de costume de baie la modă. Ce modele, ce culori și cu ce trebuie să le asortăm?

Cine a zis că la mare nu trebuie să fim în pas cu moda? O dată cu deschiderea fiecărui sezon estival, creatorii de modă propun modele noi de costume de baie la modă.

Doamnele și domnișoarele au de unde alege de fiecare dată, în fieare an. Magazinele țin și ele ritmul cu moda și de fiecare dată se aprovizionează cu modelele corespunzătoare trendului.

Anul acesta, costumele de  baie sunt atât îndrăznețe și sexy cât și rafinate și elegante.

Care sunt modelele de costume de baie la modă preferate în 2019?

Costumul cu talia înaltă

Costumul de baie vintage este și anul acesta printre modelele preferate ale femeilor.

Genul de costum cu talie înaltă avantajează aproape orice formă de trup. Doamnele preferă aceste costume cu talie înaltă pentru că pun în evidență formele apetisante. Talia subțire și fundul bombat, fiind un must printre tinerii din zilele noastre.

Aparent un costum de baie mai conservator, acest model pune în evidență anumite părți ale corpului.

Costumul dintr-o singură piesă

Deși dacă vrei să te bronzezi, acestea nu sunt cea mai potrivită alegere, un astfel de costum te face să pari extrem de elegantă și de rafinată.

Costumul de baie dintr-o singură piesă reprezintă alegerea potrivită pentru femeile care adoră să înoate. Acesta stă fix pe corp și nu mai riști să te trezești că-ți râmâne slipul sau sutienul prin bazin, atunci când înoți. De asemenea și valurile puternice se împrietenesc cu un costum de baie dintr-o singură piesă.

Cui nu i s-a întâmplat măcar o dată să-i fie tras slipul în jos de un val mai puternic?

Costumul de baie decupat îndrăzneț

Doamnele și domnișoarele care sunt extrem de îndrăznețe și care aderă de fiecare dată la un look mai sexy, aleg acest gen de costum de baie.

Costumul de baie decupat are de fiecare dată efect pozitiv asupra spectatorilor. În special bărbații sunt atrași de acest tip de costum de baie. Însă, anumite doamne sau domnișoare pot deveni invidioase, mai ales dacă alegerea pe care ai facut-o îți vine și foarte bine!

Sexy și rafinat, costumul de baie decupat poate însă, să nu îți ofere satisfacția unui bronz perfect. Dar cui îi mai pasă de acest aspect, atâta vreme cât a câștigat titlul de cea mai sexy apariție de pe plajă. Măcar în imaginația lor.

Costumul de baie sport

Ești o persoană activă și vrei să emani asta prin toți porii? Costumul de baie sport este cel mai confortabil dintre toate. Acesta este potrivit și pentru plajă și pentru jocurile sportive care au loc pe plajă. Vrei să joci un volei pe plajă cu prietenii? Cu siguranță un costum de baie sport este alegerea perfectă.

Costume de baie la modă din două piese

Costumele de baie din două piese sunt la modă de câția ani buni. Acestea se regăsesc la 80% dintre doamnele de pe plajă, în fiecare an.

Fiind unele dintre cele mai căutate costume, creatorii au avut grijă să creeze diversitate.

Astfel sute de modele de costume de baie la modă apar în fiecare an,  pentru satisfacția clientelor! Ne vedem la mare?

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns