Diete

Cum slăbim sănătos atunci când nicio dietă nu mai funcționează?

Kilogramele îți dau bătăi de cap și nu mai poți lupta cu ele? De câte ori te-ai întrebat “cum slăbim sănătos” pentru a scăpa de frustrări?

Mereu te-ai abținut de la  mâncărurile preferate și ai încercat inutil să slăbești. Tot timpul îți impui un anumit gramaj sau o anumită oră de masă, dar fără niciun rezultat?

Iată cele mai cool sfaturi despre cum slăbim sănătos!

Te întrebi cum slăbim sănătos? Uită cuvântul dietă

Dacă încerci să înveți cum să ții kilogramele în plus la distanță și cum să slăbești sănătos în primul rând trebuie să uiți de cuvântul dietă. Cu siguranță ai încercat toate dietele pe care le-ai auzit și tot nu ai reușit să te menții la greutatea dorită. Asta pentru că dietele se bazează pe restricții și pe ore fixe de masă. Cuvântul dietă îți face subconștientul să se simtă încorsetat și automat să încerce să evadeze de acolo. Astfel vei termina mereu trișând și ușor ușor abandonând dieta.

Pentru a evita această situație trebuie să-ți schimbi stilul alimentar pe termen lung. Schimbările bruște de greutate dăunează foarte mult organismului tău. Nu renunța la toate mâncărurile preferate dintr-o dată. Fă asta treptat, dar atunci când îți este poftă de ceva poți mânca o porție moderată, revenind apoi la alimentele sănătoase. Îți dorești cartofi prăjiți sau ciocolată? Este ok, dacă o dată pe săptămână îți faci câte o poftă.

Nu aștepta niciodată să ți se facă foame | Cum slăbim sănătos

Atunci când încerci să slăbești , ideea de a te înfometa este una foarte neinspirată. Atunci când te învăluie senzația de foame este foarte greu să te mai poți stăpâni. Oricât ai încerca după câteva ore tot vei claca. Lupta pentru supraviețuire, pe care o duce corpul nostru cu noi este una crâncenă. Corpul întotdeauna câștigă.

Mânâncă puțin și des pentru a evita să dai iama în frigider. Mănâncă de fiecare dată când simți că îți este foame. Respectă cele 3 mese și două gustări și mănâncă chiar dacă nu îți este foame.

Dacă mânânci când nu ești înfometat te vei sătura mult mai repede. În timp acest truc va face minuni cu corpul tău, kilogramele în plus se vor topi fără să simți că ai depus vreun efort.

Slăbește sănătos – taie senzația de foame pentru câteva ore cu câteva trucuri

Mai știm un alt truc despre cum slăbim sănătos și cum să tăiem senzația de  foame pentru câteva ore. Înghite o linguriță de ulei de măsline sau bea un pahar cu apă îndulcită cu o linguriță de miere de albine. Vei vedea că senzația de foame va dispărea.

Cum slăbim săsnătos? Regândind cantitatea și calitatea din farfurie

Vrei să slăbești? Fii atent la tot ce bagi în gură. Atât cantitatea cât și calitatea alimentelor este extrem de importantă.

Mâncatul sănătos aduce beneficii multe organismului tău. Nu doar că vei slăbi, dar te vei simți și mult mai bine pe interior. Un corp frumos are nevoie și de un organism pe  măsură. Alimentele care trebuie să se regăsească în meniul tău sunt următoarele: legume, fructe, pește cu puțină grăsime, piept de pui, orice tip de fasole sau linte, nuci.

Construiește mesele tale în jurul acestor alimente și vei reuși să slăbești sănătos!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns