Fashion

Cum te îmbraci să pari slabă cu aproximativ – 10 kg?

Când vine vorba de imaginea noastră dorim cu toții să excelăm. Cum te îmbraci să pari slabă, atunci când ai probleme cu kilogramele în plus? Am adunat câteva principii de bază de care trebuie neapărat să ții cont, pentru a masca grăsimea corporală.

Cum te îmbraci să pari slabă? Iată regulile !

1.Asortează întotdeauna pantalonii cu tricoul

Poți apărea mai slabă cu 5 kilograme pur și simplu asortând pantalonii cu tricoul și încă 5 kilograme asortând și pantofii. Dacă toate aceste 3 piese vestimentare sunt negre sau de o culoare închisă vei părea mult mai suplă. Pentru a evita să pari îmbrăcată prea monoton poți alege o culoare vibrantă pentru pantaloni.

2. Nu uita de regula proporției!

Atunci când te întrebi cu ce te îmbraci ca să pari mai slabă nu uita în primul rând de regula proporției. Formele rotunde te vor face și pe tine să arăți mai rotundă, așa că ai grijă la croiala hainelor pe care le alegi. Evită ca toate hainele să-ți fie largi. Când alegi pantaloni evazați, în partea de sus alege o bluză strâmtă și invers.

3. Alegând jacheta potrivită vei arăta și tu bine

Jachetele până la nivelul șoldurilor arată foarte bine. În schimb cele largi te vor face să arăți mai grasă decât ești. Genial este că jachetele în formă conică îți subțiază talia.

4. Cum te îmbraci ca să pari slabă? Alege corect fustele !

Întotdeauna o fustă gen creion va arăta bine pe oricine. Dacă este croită bine, avantajează orice siluetă.

Atunci când optezi pentru jachete și plovere până la talie îți micșorezi înălțimea corpului. Alege unele până la șolduri pentru a părea mai înaltă. Automat vei părea si mai slabă.

5. Poartă blugii cu pantofi cu toc.

Dacă ai văzut această ținută la vedete, ei bine ea este un truc pentru a părea mai slabă. Grijă la lungimea pantalonului. El trebuie să acopere călcâiul.

6.Alege cureaua potrivita !

Atunci când îți pui o curea trebuie să te asiguri că o alegi pe cea potrivită. O curea din material elastic te va strânge și îți va evidenția talia, făcându-te să arăți mai slabă.

7.Cum te îmbraci să pari slabă? Alege pantalonii ușor evazați !

De fiecare dată pantalonii ușor evazați ascund multe forme nedorite. Exact ca aceia cu o talie ușor mai înaltă, cu o bandă care să mascheze abdomenul inferior. Evită materialele care își pierd forma în timpul purtării  și care se lălăie.

8. O rochie tip halat te va face să pari mai suplă

Ia-ți o rochie de tip halat. Aceasta îți va pune în evidență decolteul, dar va fi larga de la talie în jos. Formele nedorite vor fi ascunse cu succes!

9. Imprimeurile reprezintă un pericol!

Atunci când vrei să pari mai slabă ai grijă în alegerea imprimeurilor. Acestea nu trebuie purtate oricum, oriunde și de către oricine. Atunci când vrei să  maschezi câteva kilograme în plus, trebuie să alegi mai degrabă haine simple, dintr-o culoare. Imprimeurile te dezavantajează. Dacă ești posesoarea unor șolduri mari, alege să porți imprimeuri în partea de sus a corpului. În partea de jos optează pentru pantaloni sau fustă de culori mai închise.

 

 

 

 

10.Poartă cu încredere culoarea roșie.

Arată lumii că indiferent că ai ceva kilograme în plus, totuși ai încredere în tine. Vei arăta sexy și vei distrage privirea de la formele nedorite.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns