Beauty Fashion

Dan Bittman și-a făcut implant de păr în secret în Turcia

Celebrul cântăreț Dan Bittman și-a făcut implant de păr în secret în Turcia. Deși nu avea probleme mari cu podoaba capilară, totuși a luat decizia de a-și îmbunătăți aspectul.

Acesta a ales o clinică din Turcia cel mai probabil pentru discreție. Cu siguranță artistul nu și-a dorit să facă din asta un subiect de discuție și să distragă publicul de la ce conteazî de fapt – muzica.

Dan Bittman este unul dintre cei mai apreciați artiști din piața muzicală din România. Priza pe care acesta o are la publicul de sex feminim nu mai este un secret pentru nimeni. Este clar lucru că acesta a avut și încă are succes la femei deși este bine trecut de 50 de ani.

Vârsta reală niciodată nu și-a arătat-o, iar acum, cu această intervenție a dorit cu siguranță să țină la distanță efectele îmbătrânirii. Lucru de admirat la un artist de talia lui.

Deși genul acesta de operații estetice au devenit des utilizate de întreaga lume, Dan Bittman a ținut secret. Acesta a mers în Turcia ca la pomul lăudat. Asta pentru că acolo au loc majoritatea intervențiilor chirurgicale estetice. Clinicile turcești au fost invadate de câțiva ani de artiștii români care și-au dorit îmbunătățiri estetice.

dan bittmanRenumitul cântăreț nu putea rămâne mai prejos. Pentru a ascunde cât mai bine schimbările prin care trece, acesta a purtat fes o perioadă după intervenție.

După perioada cu fesul, artistul și-a ținut foarte mult timp tunsori scurte, conform procedurii .

 

sursa : libertatea.ro

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns