Diete

Diete de vedete – Cum au topit vedetele zeci de kilograme?

Dacă și tu te întrebi ce diete de vedete să mai urmezi pentru a reuși să topești la fel ca ele kilogramele în plus, ți-am pregătit exemplele cele mai bune!

Diete de vedete – Cum a topit Ozana Barabancea peste 40 de kilograme?

Ozana Barabancea a reușit,  să devină transformarea cea mai spectaculoasă a showbizului, după ce a topit mai bine de 40 de kilograme. Soprana s-a hotărât că are nevoie de o schimbare radicală în viața ei, iar acum nu se mai oprește din modelare.

Primul pas spre o schimbare radicală a fost operația de micșorare de stomac pe care artista a făcut-o. Pentru a-și contura și mai bine silueta și frumusețea, aceasta a mers la o clinică de detoxifiere din Turcia, loc în care a urmat un tratament foarte dur. Artista a mărturisit că nu a rezistat mai mult de trei zile, deși programul normal ar fi fost de șapte zile.

sursa foto : unica.ro
sursa foto : unica.ro

Nu am cum să mă opresc. Am fost la o clinică în Turcia și am fost foarte impresionantă de cât de stricți sunt la master detox. Am băut sucuri. Singurul lichid pe care îl puteam bea era o supă clară. Sunt deja la 10 luni de la operație. Cum am simțit că mă ia amețeala începeam să cer de mâncare. Făceam aqua gym, făceam saună. Nu aveam voie cu machiaj, bijuterii de aur. Nici cafea, nici fumat. Primul meu gând a fost să plec în pelerinaj în Istanbul. Cum am ajuns la recepție mi-au și dat două shot-uri. Și supa era cu apă alcalinizată. Toate analizele mele sunt perfecte. Mi-a zis cineva că sunt photoshopată, iar eu am luat-o ca pe un compliment., a declarat Ozana Barabancea.

Vedeta a mai declarat că își menține greutatea prin diete de vedete bazată pe un meniu cu proteine, ciuperci și ouă de prepeliţă. O altă regulă a scesteia este ca ultima masă a zilei să fie luată nu mai târziu de ora 18:30.

Diete de vedete – Chef Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu a reușit să slăbească 14 kilograme și este foarte mulțumit de rezultatul obținut.

Juratul de la Chefi la cuțite a recunoscut public că nu se mai simțea bine în pielea lui și că avea nevoie urgentă de o schimbare.

Am reușit să duc la capăt dieta după o pregătire psihică de două luni. Am reușit să dau jos 14 kg și acum am renunțat la câteva alimente ”nesănătoase”.  M-a motivat și competiția, bineînțeles. Era ciudat că fiind cel mai tânăr să fiu și cel mai ieșit din formă. Dar cel mai tare m-a motivat faptul că mă simțeam rău în pielea mea, mă încălțam greu, mă mișcăm greu. Nu mai spun de mișcare, gâfâiam doar dacă urcam scările”, a afirmat Chef Florin Dumitrescu.

sursa foto : unica.ro

Diete de vedete –  Mihai Morar și tranformarea wow prin care a trecut!

Mihai Morar a reușit să se elibereze de 15 kilograme într-un an de zile, lucru care l-a scăpat de pielea în exces.

 “Am un regim alimentar echilibrat. Mănânc de toate: carne, carbohidraţi, legume. Părerea mea este că dietele nu ar trebui să fie ţinute din cărţi, deoarece programul fiecărei persoane diferă. De exemplu,  seara am arderile mai mari pentru că termin programul de lucru la ora 22.00. Aşa că mai mănânc câte ceva, cum ar fi brânză sau mere. Merg la sală de trei-patru ori pe săptămână şi fac exerciţii pentru grupele de muşchi. Nu vreau să mai slăbesc pentru că am ajuns să am mai puţine kilograme decât aveam la 18 ani”, declară Mihai Morar.

sursa foto: revista Teo

Nicoleta Luciu și modelarea miraculoasă după naștere

Inițial, Nicoleta Luciu a reușit să slăbească 30 de kilograme în șase săptămâni, dar aceasta a continuat cu regimul alimentar. După o stagnare de 14-15 zile, vedeta a reușit să mai slăbească încă cinci kilograme.

 La o săptămână după nașterea tripleților Kim, Kevin și Karoly, Nicoleta Luciu cântărea nu mai puțin de 85 de kilograme. După numai două săptămâni, aceasta și-a pus toată ambiția și a reuși să dea jos  5 kilograme. Cu o determinare ieșită din comun, aceasta nu s-a oprit până nu a ajuns la 50 de kilograme.

În toată această perioadă, vedeta a ținut o dietă de 1.000 de la calorii pe zi, constând în carne slabă, iaurturi, legume, fructe, bânză.

Iată ce a mâncat Nicoleta Luciu într-o zi conform blogului acesteia –  300 g legume, 100 g carne slabă de pui, pește sau vită, 500 g iaurt (la care se adaugă fulgi de grâu germinat și suplimentele nutritive esențiale). Aceasta a consumat 1500 kcal prin activități sportive zilnice, respectând astfel condiția pentru a slăbi: să arzi un număr mai mare de calorii prin activitate fizică decât cel introdus în organism prin alimentație.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns