Shopping

Fashionista fara a deveni un cliseu cu rochia de banchet Posh Love

 

Martie anunta inceputul primaverii si, de asemenea, incepe cursa pentru a gasi rochii banchet perfecte pentru balurile ce vor veni in cateva luni. De la postarile vedetelor pe Instagram si pana la propunerile revistelor de fashion, puteti simti deja presiunea tendintelor vestimentare. Brusc, mii de reguli de stil incep sa se acumuleze ca o povara pe umerii fetelor, dar astazi veti prelua controlul asupra lor. Cand vorbim despre rochii pentru banchet acestea trebuie sa respecte trei cerinte de baza pentru a deveni o alegere inspirata.

1.Trebuie sa aratati uimitor in aceste rochii de banchet potrivite personalitatii voastre. Nu conteaza atat de mult rochia, cat felul cum este purtata.

  1. Sa alegeti ceva versatil pentru a le purta atat cu stiletto, cat si cu balerini, in special pentru dans.
  2. Sa va situati in limita bugetului permis. O rochie la un pret accesibil poate sa fie o alegere inspirata la fel ca o rochie scumpa. Atitudinea si personalitatea sunt cele care conteaza.

Atelierele specializate sunt mereu o optiune atunci cand in marile magazine nu gasim ceva pe gustul nostru. Partea si mai buna este ca unele dintre ele au si magazin online si pot prelua comenzi. Unul dintre ele este poshlove.ro.

La poshlove.ro, linia de rochii de banchet este demna de orice pasarela si covor rosu pentru fiecare tip de personalitate, corp si stil. Veti gasi nuante precum verde menta, coral, roz si violet in toate variantele, precum si lavanda si liliac. Toate acestea sunt optiuni usoare si foarte trendy, deoarece in acest sezon se poarta culorile. Rochiile Posh Love sunt create cu pasiune pentru doamne si domnisoare pe comanda de 9 profesionisti, pentru un fit perfect mulat pe toate tipurile de siluete. Poarta sit u o rochie Posh Love si straluceste la banchetul tau!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns