Fashion Shopping

Incaltaminte eleganta pentru barbati – 5 reguli de stil

Barbatul elegant poate fi recunoscut dupa pantofii sai, in orice ocazie. Cum si cand sa purtati modelul potrivit de incaltaminte, aflam citind cele 5 reguli de mai jos si pornind de la o premisa: incaltamintea trebuie sa vina perfect si sa va reflecte stilul. Dar iata regulile de urmat pentru a avea o incaltaminte piele perfecta, indiferent de model.

  1. Cum sa alegeti dimensiunea potrivita a pantofilor?

Marimea pentru incaltaminte din piele naturala trebuie sa respecte, in mod evident, regula de confort si potrivire, iar aceasta poate varia de la model la model sau de la brand la brand. Cel mai bine este sa stiti cati cm are talpa voastra sis a fiti atenti la descrierea fiecarui model de pantof pentru a face cea mai buna alegere.

  1. Ce model de pantofi sa alegeti?

Spre deosebire de ceea ce se intampla cu imbracamintea, unde materialul este decisiv si se insista deseori asupra formei, modelul pantofului este determinat de combinatia cu tinutele pe care vreti sa le purtati. Tipurile de pantofi clasici au intotdeauna succes: Oxford, Derby sau Loafer, cu variatii relative, actioneaza ca o punte intre cei care au stil si cei care inca il cauta. Toate tipurile de pantofi le veti gasi pe superlative.ro, pentru barbati eleganti.

  1. Culoarea pantofilor

Putem alege doua nuante pentru pantofi: deschis si inchis. O culoare deschisa poate fi purtata mai ales pana la pranz. La costumul clasic se poarta intotdeauna pantofi inchisi la culoare. Intr-o zi calda de vara puteti insa purta o culoare deschisa cateva ore inca dupa pranz.

  1. Cum ar trebui sa fie talpa?

Latimea vizuala a talpii trebuie sa fie intotdeauna intre 1 si 6 mm pentru stilul formal si informal, si pana la 8 mm pentru tinuta sportiva. Intre 6 si 9 mm sunt acceptati numai pentru un pantof de iarna. Talpa subtire in timpul verii nu este sinonima cu prospetimea, deoarece piciorul este insuficient izolat de temperatura ridicata a solului si sufera variatii termice.

  1. Pantofii barbati potriviti pentru toate varstele

Pentru pantofii potriviti, fiecare varsta isi are limitele. Pana la atingerea unei maturitati a stilului, de obicei in jurul varstei de 30 de ani, culorile mult mai vibrante sunt tolerate in taieturile modelului. Astazi multe reguli au picat: de exemplu, adidasii sunt versatili pentru fiecare varsta, dar din cand in cand este bine sa ne alegem modelul potrivit de pantofi in functie de varsta.

Pentru a va gasi pantofii ideali, accesati site-ul www.superlative.ro!

 

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns