Beauty

Machiaj natural 2019, realizat perfect la tine acasă!

Tendințele din 2019 merg spre un machiaj natural pe timpul zilei! Fii în pas cu moda și învață să realizezi un machiaj natural !

Trebuie să arătăm bine zi de zi, la birou, pe stradă, la plimbare. Asta nu înseamnă că ne împopoțonăm până în gât și punem pe noi tot ce găsim prin casă sau că ne machiem cu toate produsele pe care le avem la îndemână.

Și în 2019 se menține în top folosirea unui machiaj natural pe timpul zilei. Bineînțeles că nu ai cum să mergi zi de zi la make-up artist pentru a te răsfăța.

Învață să realizezi unul tu singură la tine acasă pentru a întoarce capete pe stradă, dar nu în sensul rău.

Poți întoarce multe priviri și dacă machiajul tău de zi este unul de bal mascat.

Care sunt tendințele în 2019 în materie de make-up?

În 2019 în sfârșit dispar exagerările în materie de volum, un machiaj natural venind în completarea înfățișării naturale. Schimbarea fizionomiei prin machiaj nu se mai permite în crearea unui machiaj natural la modă în 2019. Combinația dintre texturile cremoase și cele prăfoase sau dintre luminozitate și umbre, trebuie realizată păstrând un echilibru perfect.

Cum realizăm machiaj natural pentru ochi?

Make-up artiștii recomandă păstrarea unei simetrii cromatice între cele două pleoape. Folosiți produse cremoase, dar și prăfoase pentru a dezvălui intensitatea maximă a nuanțelor.

Culorile pe care le recomandă specialiștii sunt cele pământii, dar și cele primăvăratice.

Poți de asemenea plusa cu o linie de tuș, doar cu condiția ca acesta să fie negru și perfect mat.

Ai grijă să păstrezi naturale spâncenele, dar și genele. Nu-ți contura sprâncenele prea tare mai ales în timpul zilei dacă nu vrei să pari desenată și nu machiată.

Genele false ies din context mai ales pe timpul zilei. Acestea se folosesc în exclusivitate pentru a oferi o notă misterioasă și elegantă ținutelor de seară.

Genele false asortate cu o pereche de jeanși și un tricou, te trimit cu gândul la o persoană plecată de la o petrecere, dar care nu a avut timp să se demachieze.

Machiajul tenului anul acesta

În 2019 tenul trebuie să fie luminos și plin de prospețime. Produsele  sidefate cu rezultat glowy vin să le înlocuiască pe cele cu finish mat.

Fondurile de ten cremoase, pe bază de apă, pudrele prăfoase cu particule iluminatoare și blushurile apropiate de nuanța pielii sunt produsele cosmetice recomandate de specialiști pentru anul 2019.

Machiajul buzelor într-un machiaj natural 2019

Tehnica ombre folosită pe buze va fi la mare căutare anul acesta. Aceasta se obține prin aplicarea unui contur de buze foarte închis, a unei baze de tranziție și apoi a unui ruj deschis în centrul buzelor. Prin această tehnică, buzele capătă un aspect elegant și un plus de volum.

Naturalețea a fost dintotdeauna cotată ca cel mai înalt standard al frumuseții. Se spune că orice femeie este frumoasă prin make-up, dar nu orice femeie este frumoasă fără make-up.

Așadar machiajul natural vine în completarea acestor afirmații, întărind ideea că naturalețea este mai plăcută la vedere decât un machiaj strident.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns