Beauty

Operații estetice – vedetele operate sunt mai frumoase sau nu?

Cum arata vedetele după mai multe operații estetice? Aspectul lor fizic s-a îmbunătățit sau totul este doar în mintea lor?

Operațiile estetice sunt în general folosite pentru a îmbunătăți ceva la aspectul tău fizic sau pentru a rezolva o problemă medicală.

Atunci când ai suferit un accident și ai rămas cu semne , vrei o operație estetică pentru a repara ceea ce accidentul a stricat!

Multe dintre vedete nu au această problema, dar cu toate astea apelează la chirurgia plastică de câte ori au chef. Deși de cele mai multe ori nu este necesar, acestea fac abuz de aceste operații estetice.

Ce vedete au operații estetice care le-au modificat aproape complet fizionomia? Vezi lista acestora mai jos!

Bianca Drăgușanu

“Doar ochii și părul au mai rămas din vechea Bianca, în rest a schimbat tot: dinții, fruntea, gura, sânii! Are niște buze acum, arată ca un Joker!”, a povestit Mihai Mătusoiu, iubitul din adolescență a Biancăi.

Fosta asistentă a lui Capatos și-a făcut modificări drastice ale aspectului fizic. Vedeta aproape că nu mai seamănă cu ea dinainte de aceste operații estetice.

Aceasta și-a modificat inclusiv trupul și nu doar fața, dorindu-și un corp de fotomodel.

Andreea Mantea

Deși Andreea Mantea afirmă că singura dintre operațiile estetice pe care și le-a făcut, gurile rele spun că aceasta și-ar fi umblat și la pomeți. Fotografiile vorbesc de la sine, afirmația fiind vizibilă cu ochiul liber. Oricum ar fi, Andreea este o femeie foarte frumoasă, operațiile estetice desăvârșind-o.

“Am o singură operație de implanturi, aceea este la sâni. Mi-ar fi fost teamă să îmi umblu la față. Mi se pare odios și îngrozitor să îți umbli la față”, a declarat Andreea Mantea.

Loredana Groza

Loredana este o femeie care poate concura foarte ușor cu o femeie de până în 30 de ani. Cu operații estetice sau fără, aceasta arată fabulos pentru vârsta ei.

Deși nu recunoaște decât intervenția la nas, surse spun că aceasta și-a umblat și la dinți și la sâni, pe aceștia din urmă fiind nevoie să și-i micșoreze.

Surorile din trupa Bambi au operații estetice?

Acestea și-au modificat sânii și buzele, iar cei răutăcioși spun că ambele operații estetice au fost un eșec.

“A fost o decizie pe care am luat-o exclusiv pentru noi, ca femei, pentru a ne simți mai bine în pielea noastră. Cu toții am schimba câte ceva la aspectul nostru, iar cine nu recunoaște asta, se minte pe sine”, susțin surorile Bambi.

Brigitte Sfat

Printre operațiile estetice pe care aceasta le-a făcut, mărirea buzelor este cea mai vizibilă. Nu în ultimul rând, sânii sunt cei care au trecut prin modificări de volum.

Pentru a-și accentua frumusețea, aceasta a apelat la chirurgie pentru a-și ridica spâncenele și a-și modifica nasul.

Operațiile estetice nu sunt neapărat necesare celor care nu au avut probleme medicale. Acesta sunt  mai degrabă mofturile persoanelor care și le permit, operațiile estetice fiind și destul de costisitoare.

(sursa : ele.ro)

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Voi v-ati face operatii estetice?

Lasă un răspuns