Shopping

Rochie banchet și tot ce mai ai nevoie pentru a fi la modă la petrecere!

Finalul de an vine la pachet cu problema vestimentației pentru petrecerea de la sfârșit. Ce rochie banchet trebuie să cumperi și cu ce o asortezi?

Când banchetul îți bate la ușă intri în febra cumpărăturilor. Ce anume ți se potrivește cu adevărat și ce nu?

Care sunt modelele de rochițe potrivite pentru un banchet?

Rochie banchet coloană/teacă

Aces tip de rochie este un  model atemporal. Se potrivește de regulă fetelor cu o siluetă suplă.

Deci dacă ai forme rubensiene este de preferat să eviți acest tip de rochie.

Genul de rochie banchet stil teacă poate fi scurt sau lung. În funcție de ceea ce vrei să transmiți îți poți alege rochița potrivită.

Dacă vrei să fii mai elegantă și mai  misterioasă, mergi pe varianta lungă în culori naturale. În schimb, dacă vrei să fii îndrăzneață, mergi pe varianta scurtă și alege culori mai vii.

Rochie banchet linia A

Acest tip de rochie vine în ajutorul tinerelor care vor să evidențieze talia. Elegantă și misterioasă, această rochie este destul de permisivă. Chiar dacă ești mai plinuță sau dacă ai o siluetă suplă, modelul de rochie tip A ți se potrivește perfect.

Lungă sau scurtă, rochia tip A este alegerea perfectă cu care niciodată nu dai greș.

Rochie banchet tip sirenă

Acest model de rochie se potrivește doar fetelor înalte și slabe. Rochia scoțând în evidență formele de sirenă, pe care persoana în cauză le are. Altfel, riști să pari mică, îndesată și cu fundul mare. Nu vrei asta chiar în seara banchetului.

Rochie banchet din două piese

O rochie banchet din două piese este aceea formată din corset și fustă în partea de jos. Îmbinate perfect acestea nu par a fi două piese ci un întreg. Corsetul are rolul de a subția partea de sus a corpului, scoțând în evidență talia și sânii.

Eleganța pe care această rochie o emană te va ajuta să ieși din anonimat. Avantajul acestui tip de rochie este că vei putea combina cele două piese și cu altele, astfel vei avea parte de mai multe variante de ținute.

Salopete

În 2019 salopetele au reușit să înlocuiască cu succes eleganța rochiilor de seară. Designerii au creat salopete atât de speciale, încât cu greu îți dai seama dacă este sau nu este rochie de seară, partea de jos curgând ca o cascadă.

Lista de cumpărături pentru banchet

  • pantofi /sandale
  • accesorii păr
  • cercei
  • brățară
  • accesorii pentru gât
  • capă în caz de ploaie
  • evantai

Ai grijă ca toate accesoriile să fie potrivite cu rochia aleasă. Încălțămintea trebuie să fie atât elegantă cât și comodă. Doar vrei să dansezi nu doar să defilezi prin fața colegilor. Neapărat ia-ți încălțăminte de schimb pentru că sigur nu vrei rezista până dimineață pe tocuri. Nu uita să ai la tine și un încărcător de telefon. Vei face multe poze și riști ca dimineață să nu mai ai baterie pentru a chema taxiul.

Ai grijă să nu uiți ceva important acasă. Fă-ți o listă cu ce ar trebui să iei la tine. Din cauza emoțiilor poți trece cu vederea anumite aspecte importante.

Programează-te la din timp la coafor și la machiaj pentru că în perioada în care tu ai banchetul îl au și alte fete!

 

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns