Fashion

Tendințe în modă 2019 – 10 exemple de piese vestimentare

Ești la curent cu tendințe în modă 2019? Dacă nu, noi îți prezentăm câteva ținute care nu trebuie să lipsească din garderoba ta.

Atunci când vine vorba de prezența în public, fiecare dintre noi trebuie să-și aleagă minuțios ținutele. Noile tendințe ale anului 2019 au în componență piese vestimentare pe care le-am mai regăsit și în moda anilor trecuți.

10 elemente de nelipsit din garderobă dacă vrei să ții ritmul cu tendințele în modă 2019

1.Pantalonii scurți – tendințe în modă 2019

Deși anul trecut am avut în prim plan pantalonii de ciclism, în sezonul ce urmează vom vedea modele mai lejere și ceva  mai elegante de pantaloni scurți. Fustele mini sunt înlocuite cu succes de acești pantaloni, în 2019. Având croieli de inspirație masculină sunt și foarte confortabili.

2.Pălăriile supradimensionate la mare căutare în tendințele modei 2019

În vara lui 2018, plajele au fost invadate de pălăriile masive de tip Jacquemus La Bomba. Brandurile de succes au avut ce învăța din acest trend al verii trecute . Aceștia au introdus în colecțiile pentru 2019 propriile modele de pălării din acestea supradimensionate.

Vara aceasta vom vedea mai puține umbrele pe plajă și mai multe pălării supradimensionate?

3. Tendințe în modă 2019 și micro-pliseurile

Micro-pliseurile folosite de bunicile noastre au reînceput să fie în vogă de câțiva ani. Anul acesta designerii le vor reinventa.

Atât pe stradă cât și pe rețelele de socializare vei vedea peste tot micro-pliseuri. Acestea au un impact maxim prin efectul de  mișcare pe care îl creează. Pentru că pliurile materialului se întind și se comprimă în timpul mișcării, acestea sunt foarte ușor de purtat.

4. Imprimeurile tie-dye

Venite tocmai din anii ’60, petele de culoare multicolore cu motive psihedelice revin în tendințele din 2019.

Imprimeurile tie-dye sunt foarte potrivite pentru rochii de vară, pentru tricouri – ținute statement de vară. Vrei să oferi instant personalitate unei ținute complet simple? Folosește materiale cu imprimeuri tie-dye cu încredere în vara 2019.

5.Pantofi cu talpă joasă interesanți în tendințe în modă 2019

Case de modă precum Valentino sau Simone Rocha au propus pantofii cu talpă joasă pentru tendințele din 2019. Designul interesant și stilurile nonconformiste compensează lipsa tocului înalt.

6.Hainele de ploaie sunt cea mai cool alegere în tendințe în modă 2019

Din cauza încălzirii globale vremea a devenit din ce în ce mai imprevizibilă. Dorind să adapteze moda la noile condiții de vreme, designerii crează tot mai des pelerine de ploaie sau cape rezistente la apă.

Printre brandurile care dețin astfel de creații se numără și Max Mara, Marc Jacobs sau Jil Sander. Dacă doriți să aveți habar de ce tendințe sunt în modă în 2019.

7. Franjurii

Din moment ce au apărut cizmele și ghetele de tip cowboy, era imposibil ca franjurii să nu apară și ei precum ghioceii primăvara. În 2019 franjurii vor fi decorații pentru aproape toate piesele vestimentare. De la jachete și fuste până la genți și încălțăminte, toate se vor alinia la tendințe în modă 2019.

8.Nuanțele de neon au revenit în tedințele modei 2019

După ce toată lumea a visat cu ochii deschiși la tonurile pastelate, tendințele în moda lui 2019 vin cu o schimbare impunătoare și anume culorile intense de tip neon.  Vei putea observa la tot pasul tonuri puternice de roz, galben, verde,orange etc.

9.Umeri proeminenți | Tendințe în modă 2019

Trendul anului 2019 este o inspirație din anii 1980. Topurile sau sacourile cu umeri bine definiți vor domina în tendințele modei 2019.
Decolteul pătrat și rochiile cât mai feminine vin mănușă combinate cu aceste piese vestimentare.

10. Paietele la mare căutare în 2019

Oare când nu au mai fost paietele la modă? Anul acesta le vei putea vedea în mai multe variante de modele, culori și bineînțeles printuri. Nuanțele delicate pot forma o ținută elegantă de zi, iar tonurile intense și cu strălucire puternică pentru seară.
Moda a fost mereu un curent impunător după care majoritatea se ghidează!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns